Halvmaraton. Lissom.

Bilde

Mens jeg venter på sommer

Det skumle med mine Svært Nyttige TreningstipsSvært Nyttige Treningstips™ 2.0 og Svært Nyttige Treningstips™ 3.0 er at de virker.

Noen mener sikkert at det kan diskuteres. Men de virker i den grad at jeg har fått det for meg at jeg skal løpe slowjogge en halvmaraton i slutten av juni. Nordmarka Halvmaraton. Akkurat den fordi jeg har knær som ikke tåler asfalt, og fordi naturen er min venn.

I den forbindelse behøver jeg litt hjelp av dere, internettet. Jeg er, som dere kanskje har forstått, ikke så bevandret i maratonkretser.

Altså.

Jeg er utholdende, men jeg er så treig, så treig.

Hvis jeg bare stiller i den åpne klassen uten tid, så kan jeg vel ikke si at «jeg har løpt en halvmaraton»?, kan jeg vel? Og hvis jeg skal være med i den gruppen så ser det ikke ut som jeg kan melde meg på engang. Bare stille opp. Får jeg ikke startnummer engang!?

Jeg KUNNE jo meldt meg på i den vanlige konkurranse-delen, men:

 • Innen den tid hører jeg til i klassen 35-40 år. Jeg er jo bare en fersking, også skal jeg liksom løpe med voksne?!
 • Jeg kommer mest sannsynlig til å havne sist i min klasse, og hvordan blir det da? Vil de peke og le? Rofler de?

Egentlig er målet mitt bare å gjennomføre, og å drite i å ha ambisjoner om tid, men heller tenke at jeg skal gjøre det litt raskere neste år. Men jeg vil da si at «jeg har jogget løpt en halvmaraton!».

Akk. Så mange ting å ta stilling til.

Mannen min skal også løpe, men siden han er mye raskere enn meg så vil han rekke å ta en dusj, gjøre opp et bål, grille pølser, koke kaffe og sånne ting mens han venter på at jeg skal komme i mål. Selv om jeg starter før ham.

Mens jeg har skrevet dette så har jeg spist 150 g Crispo, så jeg er god på multitasking, i det minste. Det er jo alltids noe.

6 tanker om “Halvmaraton. Lissom.

 1. Jeg drømmer om det samme, og er det noe trøst så slår du mine løpetider suverent. Jeg vet ikke engang om jeg er utholdende nok, jeg… men en gang skal jeg også løpe halvmaraton. Kanskje ikke i år, men kanskje i 2014.
  Lykke til med oppkjøringen. Heier på deg!

 2. Du kan løpe sammen med meg! Jeg er også veldig treig nemlig, men i mål skal jeg nok klare å karre meg 🙂

 3. Seriøst, drit i tiden, evt sisteplass etc etc. Berre følelsen av å ha gjennomført noko slikt rusar deg i så mange dagar at det overskyggar alt anna. Høyres ut som eit meget knevennlig løp, ikkje dumt. Køyr på – eg heiar!

  • Ah! Så glad jeg blir når du sier det! Da satser jeg på at folk ikke peker og ler, eller publiserer bilde av Taperen på midtsiden i lokalavisen.

   Påmeldt nå, så får jeg se om jeg endrer til trim uten tid-gruppa når det nærmer seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s